Recensies

Recensies

 

Duizend maal dank voor het prachtige avontuur dat ik heb mogen bewandelen tijdens het individuele ExisToBe traject. Carola kan immens goed aanvoelen wat je op welk moment nodig hebt en speelt hier perfect op in. Iedere sessie is uniek en volledig gebouwd op wat jij op dat moment nodig hebt. Op de meest creatieve en uiteenlopende manieren heb ik de tools aangereikt gekregen die ik nodig had en waarop ik voor altijd kan bouwen. Door oude patronen te onderzoeken en los te laten maak je plaats voor nieuwe inzichten en ontzettend veel groei. Ik voel me volledig verbonden met mijn authentieke zelf. Ik kijk met heel veel liefde en plezier terug op het pad dat ik heb mogen bewandelen met behulp van Carola. Daarom zou ik het ExisToBe traject en de liefdevolle, open en toegankelijke lessen van Carola absoluut aan iedereen aanraden! Het is een cadeau voor jezelf!

Desirée


 

“Ik ben mezelf niet of al die jaren nooit geweest” daar is het voor mij mee begonnen. Op een dag besefte ik dat ik mezelf was kwijtgeraakt en ik besloot op zoek te gaan naar coaching. Toen ik ExisToBe – Balans & Focus tegenkwam sprak vertrouwen op jezelf me aan en al snel kwam in de training met Carola Jehae naar voren dat ik bijna altijd met andere bezig was en me niet gehoord voelde.

Mijn gevoelens beter begrijpen en accepteren was een openbaring voor me. Ik realiseerde me dat je verantwoording draagt voor je eigen geluk en je niet verantwoording draagt voor het geluk van anderen, dat je keuzes kunt bijstellen, dat mijn oude programma’s die me niet meer dienen overschreven kunnen worden, op mijn tempo en met vallen en opstaan.

Ik heb ook geleerd dat je niet hoeft te handelen op andermans reactie. Ik heb geleerd over verstarren en dat het okay is om iets niet mee te krijgen of om iets niet te willen. Ik voel me gefocust en weer vertrouwd met mezelf. Ik accepteeer wie ik ben, wat ik wil en waar ik voor sta. Ik wil mezelf soms nog steeds zo goed mogelijk presenteren en voel me soms nog onzeker, of ik wil iets perfect hebben, maar ik mag voelen en ernaar handelen!

Lieve Carola, bedankt voor alle inzichten en je luisterend oor! Ik sta weer midden in het leven en maak bewuster keuzes!

Groetjes,
Lisette Sweeney- Blakborn


Het was een bijzondere en waardevolle training. Het is een combinatie van praten, creatieve en fysieke opdrachten waardoor de training een ervaring wordt. Je voelt wanneer het goed zit en wanneer niet. Daardoor leer je te vertrouwen op de signalen die je lijf je geeft. Als de training is afgelopen kun je de ervaringen ophalen en opnieuw beleven.
Je leert vastgeroeste patronen waar je niet blij mee bent te doorbreken. Je leert dat je altijd een keuze hebt. Je leert vertrouwen te hebben. Hierdoor kom je in je kracht en voel je je vrij.
Carola en Nico zijn getalenteerde trainers. Hebben veel kennis, vangen je op als het nodig is en sturen je keer op keer met een ‘cadeautje’ naar huis.
Ik heb veel over mezelf geleerd en sla nieuwsgierig, dankbaar en vol vertrouwen deze nieuwe weg in!

Pascalle


Tijdens de workshops van ExisToBe heb ik heel veel over mezelf geleerd in de verschillende thema’s die we hebben behandeld. Dankzij de workshops heb ik geleerd om op mezelf en op mijn gevoel te vertrouwen. Ik weet wat ik wil en onderzoek dit, en daar ga ik voor. Nu ben ik oprecht gelukkig, ook met hele kleine dingen die ik bereik. Ik heb hier heel veel aan gehad en zal dit voor de rest van mijn leven blijven meedragen.

Desirée


Ik wil jullie bedanken voor de cursus ExisToBe die ik bij jullie heb kunnen volgen. Het heeft mij echt goed gedaan en ik heb nu weer mijn krachten terug; ik durf weer auto te rijden en ik kan weer van veel dingen genieten die ik vele jaren door mijn angsten heb moeten missen.
Ook de goede sfeer en begeleiding van jullie heeft mij goed gedaan. Ik zal het gaan missen.

Groetjes, Annie

Met veel voldoening denk ik terug aan de cursus ‘Opvoeden in Verbondenheid’. Ik heb grote waardering voor de rust en warmte waarmee Carola ons met creatieve en inspirerende opdrachten aan het werk zette om dichter bij onszelf te komen. Nu is het aan mijzelf om het geleerde zoveel mogelijk in de praktijk toe te passen. Dankjewel Carola voor het bijeenbrengen van de vele wijsheden uit de diverse stromingen!

Margreet


 

Opvoeden in verbondenheid was een hele fijne workshop waar ik veel van heb meegekregen. Carola is zeer goed voorbereid en zeer goed georganiseerd, gebruikt haar tijd efficiënt en is professioneel. in haar werkwijze kan men goed zien dat ze een goed basis heeft opgebouwd en dat ook goed kan toepassen.

Bedankt Carola!

Gronden-centreren – focussen!


 

Bedankt voor de fijne training. Je bent een hele fijne lerares. Ik heb een begin gemaakt met een verandering in mijn leven. De rest gaat komen want ik kan op mijn gevoel vertrouwen.

Groeten en we zien elkaar zeker weer,

Angelique


Met een gevoel niet goed wetend wat te verwachten ben ik met de cursus ‘opvoeden in verbondenheid’ begonnen. Ik vond het wel spannend om met vreemde mijn gevoelens te gaan delen. De eerste les was al gelijk een openbaring: Wie zat er in mijn bus achter het stuur? (metafoor)

Ik vond het ongelofelijk om de conclusie te moeten trekken dat ik door het leven raas, dingen doe omdat ik denk dat ze van mij worden verwacht, en dan ook vooral de mening van anderen zwaar laat tellen. Waar was ik toch mee bezig? Dit ging alle lessen zo door en stukje bij stukje erkennen dat ik niet naar mijn eigen IK luisterde. Het ging niet zonder slag of stoot. Ik was dan ook heel verbaasd dat mijn emoties zich lieten gelden: een traan, een lach, maar ook innnerlijke onrust zodra het ongemakkelijk werd. Nu de cursus is afgerond kan ik met heel mijn hart zeggen; ik heb de controle, ik ben mijn eigen leider.

Beste Carola, dank je wel dat jij op mijn pad bent gekomen!

Groetjes, Esther


 

De cursus opvoeden in verbondenheid heeft me het vertrouwen gegeven dat mijn grenzen zijn zoals ze zijn. Om weer verbinding met mezelf en met anderen aan te durven gaan.

Wel vond ik het fijn dat ik bij Carola van te voren een rots en watercursus had gevolgd. Waardoor ik sneller straight to the point kwam.

Een warme groet,
Wilma Schins


 

In de cursus zijn we aan de slag gegaan met thema’s als: Veiligheid, Vertrouwen, Reageren vanuit gevoel versus het hoofd, Eisen aan jezelf en je omgeving, Hoe ga je om met moeilijke situaties( ben ik flexibel…of juist niet) en patronen.

We hebben deze thema’s doorgesproken, informatie gekregen van Carola en ervaringen gedeeld. We hebben gelachen en gehuild…ieder doorliep zijn eigen proces op zijn eigen tempo. Om het tastbaar te maken heeft Carola ons veel oefeningen/opdrachten laten doen om vooral te ervaren/te voelen. Dit was heel mooi/waardevol en soms ook moeilijk. Je loopt tegen dingen aan die soms heel confronterend zijn. Carola schept echter een dusdanige vertrouwde sfeer dat je je emoties vrij kunt laten gaan. Als ik naar de cursus kwam voelde ik me vaak verdrietig, moe en helemaal vastzitten in mijn energie. Altijd als ik weer naar buiten ging voelde ik me ontspannen, opgelucht, net alsof ik 100 kg lichter was. Dat is zo’n mooie ervaring…daar wil ik jou, Carola, dan ook hartelijk voor bedanken. Bedankt voor je luisterend oor, je betrokkenheid, je tips, je kennis en je optimisme. Je hebt me weer een stap verder geholpen op mijn pad…..

Dikke knuffel Renate