ExisToBe – Lisette

ExisToBe – Lisette

“Ik ben mezelf niet of al die jaren nooit geweest” daar is het voor mij mee begonnen. Op een dag besefte ik dat ik mezelf was kwijtgeraakt en ik besloot op zoek te gaan naar coaching. Toen ik ExisToBe – Balans & Focus tegenkwam sprak vertrouwen op jezelf me aan en al snel kwam in de training met Carola Jehae naar voren dat ik bijna altijd met andere bezig was en me niet gehoord voelde.

Mijn gevoelens beter begrijpen en accepteren was een openbaring voor me. Ik realiseerde me dat je verantwoording draagt voor je eigen geluk en je niet verantwoording draagt voor het geluk van anderen, dat je keuzes kunt bijstellen, dat mijn oude programma’s die me niet meer dienen overschreven kunnen worden, op mijn tempo en met vallen en opstaan.

Ik heb ook geleerd dat je niet hoeft te handelen op andermans reactie. Ik heb geleerd over verstarren en dat het okay is om iets niet mee te krijgen of om iets niet te willen. Ik voel me gefocust en weer vertrouwd met mezelf. Ik accepteeer wie ik ben, wat ik wil en waar ik voor sta. Ik wil mezelf soms nog steeds zo goed mogelijk presenteren en voel me soms nog onzeker, of ik wil iets perfect hebben, maar ik mag voelen en ernaar handelen!

Lieve Carola, bedankt voor alle inzichten en je luisterend oor! Ik sta weer midden in het leven en maak bewuster keuzes!

Groetjes,

Lisette Sweeney- Blakborn

Reacties zijn gesloten.